Portobello Bellybuttons

Portobello Bellybuttons
Portobello Bellybuttons może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 513 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka masła, sól i pieprz, ser tortellini, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 33%. Spróbuj JAJKA PIECZONE Z PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), Frytki Portobello, oraz Kieszenie Portobello dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać makaron i gotować, aż al dente; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Podczas gdy woda się gotuje, roztopić masło na patelni i gotować czosnek, aż pachnące. Wymieszać z portobello grzyby, pieczarki, białe wino, i bazylia. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Nadal gotować, aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Do odsączonego makaronu wlać masę grzybową i wymieszać. Top z tartym parmezanem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty ParmezanStarty Parmezan
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn