Poranny Tex-Mex Scramble
Poranny Tex-Mex Scramble to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz taco bellâ® & chunky salsa, produkt jajeczny bez cholesterolu, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Makaronowa Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić produkt jajeczny i twarożek trzepaczką do dobrze wymieszanego; odstawić.
Gotować warzywa na średniej patelni nonstick spryskane sprayem do gotowania na średnim ogniu 2 do 4 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać mieszaninę jaj i cheddar; gotować na średnim ogniu 8 do 10 min. lub do momentu uzyskania mieszaniny jaj, często mieszając.