Ten przepis służy 48. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 105 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, brązowy cukier, cukierki m&m ' s i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Rachael ' s Chicken Supreme (the Revised Version), Ciasteczkowe Paski Sernikowe Wersja 2.0 + Wideo, oraz Sugar Cookie Fruit Pizzas (Wersja Do Żucia) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375°. Przygotuj dwie nieduże blachy do pieczenia.
Wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną i sól razem w małej misce.Używając średniej prędkości miksera elektrycznego, ubić masło, skracanie warzyw, cukier granulowany i brązowy cukier aż do kremowego. Ubić ekstrakt z wanilii.Zmniejsz prędkość miksera do średniej i ubijaj jajka, ubijając tylko do mixed.By ręcznie wymieszać mieszankę mąki. Gdy mieszanka mąki jest włączona, mieszać w wióry i orzechy.Upuść zaokrąglone łyżki ciasta na blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie Warzyw
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
O Cukrze Cukierniczym
Dietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(Keebler)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Piec w temperaturze 375° przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru. Ostudzić na blasze do pieczenia przez 5 minut; wyjąć do stojaków drutu do całkowitego ostygnięcia.Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia dwie blachy do pieczenia z nonstick folii lub pergaminu paper.In duża miska, za pomocą miksera elektrycznego, ubić cukry, masło, masło orzechowe i syrop kukurydziany na dużej prędkości, aż kremowy. Ubić w jajkach 1 na raz. Beat in vanilla extract.In oddzielną miskę, wymieszać owies i sodę oczyszczoną. Wymieszać z masłem orzechowym do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
(np. Batonik Crunch)
O Cukrze Cukierniczym
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4
Wymieszać w czekoladowych chipsach I M&M ' s. używając około 1/4 miarki szklanki, upuść ciasto na blachy do pieczenia (około 9 na arkusz). Lekko przyciśnij wierzchołki w dół.
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w temperaturze 325 stopni F przez 18 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić 2 minuty, a następnie przenieść ciasteczka do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół