Libańska Sałatka Chlebowa
Przepis Libańska Sałatka chlebowa jest gotowa w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny wegańskie opcja dla miłośników Środkowo-Wschodniej żywności. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 113 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz cebulkę kopru włoskiego, seler, pitas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest solidne. Spróbuj Libańska Sałatka z chlebem i pomidorami, Gotuj książkę: Fattoush, Libańska Sałatka z chleba Pita, oraz Sałatka Libańska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Umieścić rundy pita na blasze do pieczenia i tosty w piekarniku, aż chrupiące i jasnobrązowy, o 10 protokół. Rozbić na kawałki wielkości kęsa i odstawić. Wrzucić razem ogórek, pomidory, szalotki, koper włoski, seler, mięta,i pietruszka. Kryj się i wyluzuj. W międzyczasie, w małej misce, ubij razem olej, sok z cytryny, czosnek, sól i pieprz.
Połączyć warzywa i dressing, i złożyć w kawałkach doły.
Podawać z hummusem, w razie potrzeby.