Popcorn z białej czekolady i jajami rudzika
Przepis na popcorn z białą czekoladą i jajami rudzika zaspokoi Twój amerykański apetyt w około 45 minut. Za 43 centy za porcję otrzymasz przystawkę dla 32 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka, 7 g tłuszczu i łącznie 123 kalorie. Udaj się do sklepu i kup słodowane mleko w proszku, prażoną kukurydzę, słodowe kulki mleczne i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten uzyskał niezbyt wybitny wynik łyżeczkowy wynoszący 18%. Podobne przepisy obejmują ciasteczka Robin Egg z kawałkami klonowej czekolady, dip sernikowy ze słodowymi jajami Robina i ciasteczka budyniowe czekoladowe z jajkami Mini Robin.
Instrukcje
Blachę do pieczenia wyłóż woskowanym papierem.
W dużej misce wymieszaj popcorn, płatki kukurydziane i kulki ze słodowanego mleka.
Umieść białą czekoladę w misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej do całkowitego rozpuszczenia białej czekolady, mieszając co 1 minutę. Wymieszaj słodowe mleko w proszku i tłuszcz z roztopioną białą czekoladą, aż masa będzie gładka.
Wlać mieszaninę białej czekolady na mieszankę popcornu; wrzucić, aby równomiernie się pokrył.
Rozłóż mieszaninę popcornu na przygotowanej blasze do pieczenia. Przechowywać w lodówce do stwardnienia, około 30 minut. Rozdzielić i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe wino musujące to moje najlepsze typy w przypadku Popcornu. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz wypróbować Barefoot Bubbly Extra Dry. Oceniającym podoba się, z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.