Poncz Wiśniowy Żurawinowy
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 napojów? Wiśniowy Poncz żurawinowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 42 centy za porcję, ten przepis okładki 2% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka żelatyny wiśniowej, sorbetu cytrynowego, soku żurawinowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Tylko kilka osób naprawdę lubi to Południowe danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj 7up Merry Cherry Cranberry Punch, Wiśniowy Poncz, oraz Poncz Jabłkowo-Wiśniowy podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce dodać wrzącą wodę do żelatyny; mieszać 2 minuty, aby całkowicie rozpuścić. Wymieszać z sokiem żurawinowym, zimną wodą i koncentratem lemoniady. Schłodzić, przykryć, aż ostygnie.
Aby służyć, przenieść mieszaninę żelatyny do miski stempla lub dużego dzbana. Wymieszać z sodą. W razie potrzeby, top z miarki sorbetu.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern działa naprawdę dobrze z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci połączyć wino z południowym jedzeniem. Przyjazne dla żywności Riesling lub musujące białe wino będzie działać z wieloma smażonymi potrawami, a zinfandel jest świetny z daniami z grilla. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Blue Fish Sweet Riesling. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Blue Fish Sweet Riesling
Blade złoto. Uwodzicielskie Perfumy ze świeżej moreli, brzoskwiń i dojrzałego ananasa. Owocowa słodycz o treściwej strukturze i orzeźwiającej kwasowości. Uzupełnia skorupiaki, małże, kuchnię inspirowaną kuchnią azjatycką i łagodne sery.