Poncz Bananowy
Poncz bananowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru napojów. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 45 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, koncentrat soku pomarańczowego, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 23 minuty. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 27%. Podobne przepisy to Poncz Truskawkowo-Bananowy, Miodowy Poncz Bananowy, oraz Poncz Bananowy Brunch.
Instrukcje
Połączyć wodę i cukier w dużym garnku; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści, o 3 protokół. Schłodzić w lodówce.
W blenderze umieścić 1 banana i około 1 szklankę soku ananasowego; zmiksować na gładką masę. Powtarzać aż wszystkie banany zostaną puree do soku ananasowego; mieszać do garnka z syropem cukrowym.
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego i koncentrat lemoniady do garnka; wymieszaj. Podzielić mieszaninę na mniejsze pojemniki i zamrozić, aż w większości stały.
Umieść zamrożoną mieszaninę w dużej misce do ponczu. Odwilż, aż będzie sypki, ale mieszalny. Wymieszaj gazowany napój cytrynowo-limonkowy do miski z ponczem.
Dekoruj plasterkami pomarańczy.