Pomidory Tango
Pomidory Tango mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 18g białka, oraz 27 g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, parmezan, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Mango Tango, Mango Tango, oraz Tango Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Odciąć górną trzecią każdego pomidora. Zebrać nasiona, sok i miąższ z i wyrzucić. Odstawić. Pomidora posiekać i odstawić na bok.
W średniej patelni nonstick, saute chorizo lub kiełbasa w oliwie z oliwek, rozbijając go łyżką, jak gotuje. Gdy rumiane na całym, dodać cebulę na patelni i gotować, aż miękka, często mieszając.
Dodaj czosnek, seler i pieprz poblano i gotuj przez kolejne 2 minuty, mieszając, aby dobrze połączyć.
Dodaj zarezerwowane posiekane pomidory, sól i pieprz i mieszaj przez kolejną minutę.
Wymieszać w 2 łyżki kolendry, bułka tarta, i pieprz jack sera. Używając dużej łyżki, Wrzuć mieszaninę do pomidorów, mocno pakując. Top z parmezanem i umieścić pomidory w naoliwionym naczyniu do pieczenia.
Piec do ogrzania i ser zmieni kolor na złoty, około 20 minut.
Posypać pozostałą 1 łyżką kolendry i podawać.