Pomidorowy Piec Mozzarella
Pomidorowy Piec Mozzarella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 16G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz paski boczku, pieprz, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczenie pomidorów, ziemniaków i mozzarelli, Pieczenie spaghetti z pomidorami i mozzarellą, oraz Mozzarella, Pomidor I Gnocchi Piec dla podobnych receptur.
Instrukcje
Po obu stronach chleba rozprowadzić 2 łyżki masła.
Umieścić na blasze do pieczenia; piec w temperaturze 400° przez około 3 minut z każdej strony lub do lekko tosty.
Pokroić na 1-in. kostki. Zmniejszyć ciepło do 350°.
Na dużej patelni, saute zielony pieprz, cebula i czosnek w pozostałym maśle do miękkości. W dużej misce lekko ubić jajka. Wymieszać w kostkach chleba, mieszaninie warzywnej, boczku, cukrze, soli, oregano i pieprzu.
Przenieś do nasmarowanego 11-calowego. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Każdy pomidor pokroić na cztery grube plastry; ułożyć na wierzchu.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.