Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem
Pieczeń wieprzowa z nadzieniem jabłkowo-orzechowym i sosem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 536 kalorii. Na 3,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 55 minut. Jeśli masz pieczeń wieprzowa Korona, pieprz, rodzynki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 161 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-orzechowym i sosem, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Pieczeń Wieprzowa Z Nadzieniem Jabłkowym, Żurawinowym I Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Mięso doprawić 1/2 łyżeczki. pepper.
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni.
Piec 2 do 2-1 / 2 godzin lub do 63°.
Wyjąć z piekarnika. Przykryć folią; odstawić 10 min.
W międzyczasie przynieś wodę, 1-1 / 2 szklanki soku jabłkowego, rodzynki i masło do zagotowania w dużym rondlu. Wymieszać w mieszankach farszu, jabłkach i orzechach; przykryć.
Odstawić 5 min. Puch widelcem; łyżka do środka mięsa. Łyżka pozostałego farszu do miski. Przykryć mięso i pozostały farsz, aby utrzymać ciepło, aż będzie gotowy do podania.
Usuń 2 Łyżki. kapiele na patelni; umieścić w średnim rondlu.
Ubić w mące i musztardzie; gotować na średnim ogniu 1 min., ciągle mieszając. Wymieszać z pozostałym sokiem jabłkowym i pieprzem; gotować i mieszać 3 min. lub aż mieszanina się zagotuje i zgęstnieje. Natkę pietruszki wymieszać.
Mięso pokroić na 1-żeberkowe porcje.
Podawać z farszem i sosem jabłkowym.