Easy Beef Kabobs
Ten przepis służy 26. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Jeśli 44 grosze za porcję spada twój budżet, łatwe Kaboby wołowe mogą być ogromne bezglutenowe i bezmleczne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, stek z polędwicy wołowej, paprykę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kaboby z jagnięciny i wołowiny, Beef Shish Kabobs, oraz Chcesz spróbować moich Beef Kabobs Underwraps.
Instrukcje
Stek nanieść równomiernie na 4 szaszłyki. Kawałki warzyw nitka na 4 dodatkowe szaszłyki.
Umieścić w płytkim szklanym naczyniu.
Wymieszać sos barbecue i kolendrę.
Wlać połowę mieszanki sos nad kabobs; przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny marynować. Przechowywać w lodówce pozostałą mieszaninę sosu do serwowania z kabobs.
Rozgrzać grill na średnim ogniu.
Wyjąć stek kabobs z marynaty; wyrzucić marynatę. Grill 5 min.; przewróć kaboby.
Dodaj kabobs warzyw do grilla; grill 5 do 6 min. albo do czasu, aż stek będzie gotowy, a warzywa będą chrupiące i delikatne. Ciepła mieszanka sosu reserved; podawać z kabobami.