Pomidorki Cherry Pieczone W Miodzie
Pomidory Cherry pieczone w miodzie mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,24 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 131 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 226 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti Z Pieczonymi Pomidorkami Cherry, Tymiankiem Cytrynowym I Miodem, Pieczone pomidory Cherry na poparcie blogerów żywności dla niewolników darmowe pomidory, oraz Pieczone Pomidory Cherry.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191° / 190°C. lekko nasmaruj patelnię. Połowę pomidorów i umieścić je, pokroić bok do góry, w naczyniu. Powinny pasować ciasno z małą lub żadną przestrzenią między nimi.
Czosnek zmiażdżyć szczyptą soli, następnie ubić z miodem, oliwą z oliwek i dobrym mieleniem pieprzu. Łyżka tej lepkiej, garlicky mieszaniny na pomidorkach koktajlowych. Piecz przez około 30 minut, aż będzie złocisty, soczysty i bulgoczący.
Hugh Fearnley-Whittingstall to znany brytyjski nadawca, pisarz, rolnik, pedagog i działacz na rzecz zrównoważonej produkcji żywności. Jest laureatem nagrody Jamesa Bearda, autorem siedmiu książek. Hugh założył River Cottage farm w Dorset w Anglii w 199
Odwiedź www.rivercottage.net