Pomarańczowe Glazurowane Weenies
Orange Glazed Weenies to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.04 za porcję. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 10g białka, oraz 22g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 17%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Hot Weenies, Fasola i Weenies, oraz Beanie Weenies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W dużej misce, wymieszać koncentrat soku pomarańczowego, sok z cytryny, ocet ryżowy, skórka pomarańczowa, czosnek w proszku, gałka muszkatołowa, i brązowy cukier; wymieszać do rozpuszczenia cukru.
Wymieszać kiełbaski koktajlowe do pomarańczowej mieszanki do herbu; wlać kiełbaski i sos do naczynia do pieczenia 8x8-cala.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż bąbelki, 30 do 40 protokół. Mieszać co 10 minut.
W małej misce ubić skrobię kukurydzianą i wodę, aby uzyskać gładką pastę.
Kiełbaski wyjąć z sosu łyżką szczelinową i umieścić w naczyniu do serwowania.
Ustaw sos na średnim ogniu i gotować, aż gotuje się na wolnym ogniu; wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej do sosu, i ubijać, aż będzie gładka i zagęszczona, o 2 protokół.
Polać sosem kiełbaski koktajlowe do podania.