Polędwiczki Wieprzowe Z Papryką
Polędwica wieprzowa z pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 192 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jeśli masz polędwiczki wieprzowe, maślankę, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z rozmarynem i pieprzem, Polędwiczki wieprzowe z papryką w sosie truskawkowo-balsamicznym, oraz Crostini Z Polędwicy Z Papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Polędwiczki umieścić obok siebie i związać ze sznurkiem kuchennym. W małej misce, połączyć musztardę, maślanka, tymianek, pieprz i sól; rozprowadzić na powierzchni mięsa. Naciśnij okruchy na mięso.
Umieścić na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Przykryć i piec w temperaturze 425° przez 15 minut. Piec 35-40 minut dłużej lub do czasu, aż termometr do mięsa wykaże 160°.
Usuń ciąg przed krojeniem.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Intensywna czerwień z fioletowymi pasemkami. Niesamowite połączenie intensywności i precyzji. Ujawnia dojrzały owoc i słodki charakter jeżyny, śliwki i czerwonych owoców Marmolady. Dopełnia eleganckie nuty pieprzu, zatoki i cynamonu. Intensywne czarne owoce, duża amplituda i wyraźna suchość. Wyróżnia się delikatnymi Dojrzałymi i jedwabistymi taninami i zapewnia eleganckie i złożone odczucia w ustach. Starzenie się zwiększy złożoność wina.Idealny do sparowania z tłustym mięsem, mięsem dziczyzny, pikantnymi, wolno gotowanymi lub grillowanymi potrawami.