Polędwiczki wieprzowe Stir-Fry z mandarynkami i sosem Chili
Przepis Polędwica wieprzowa Stir-Fry z mandarynkami i sosem Chili może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 35 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Na 3,47 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla Super Bowl. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka zielonej cebuli, klementynki, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem Chili, Low-Fodmap Veggie Stir Fry with wasabi-Ginger Sauce, oraz Polędwiczki Wieprzowe Stir-Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ułożyć paski polędwicy wieprzowej w półmroku; posypać solą i świeżo zmielonym pieprzem i wymieszać ze skrobią kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
Skrobia Kukurydziana
Pieprz
Sól
2
Podgrzać 1 łyżkę oleju sezamowego w largenonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodaj mielony imbir; wymieszać 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir
4
Dodać paski polędwiczki; smażyć, aż wieprzowina zacznie się brązowieć i jest prawie gotowana przez około 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
5
Dodaj tangerinepieces; wrzucić 30 sekund.
6
Dodaj słodki chilisauce, sos sojowy, i Chiński five-spicepowder; gotować, aż sos w patelni gęstnieje, podrzucając do blend, o 1 minuta.Wymieszaj pozostałą 1 łyżkę oleju sezamowego, bok choy i połowę pokrojonej zielonej cebuli.Smażyć, aż bok choy zwiędnie, 1 do 2 minut. Doprawić do smaku solą iświeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny Mielony
Zielona Cebula
Sos Chili
Olej Sezamowy
Sos Sojowy
Bok Choy
SOS
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Przełożyć do lodówki; posypać pozostałymi pokrojonymi Zieleńcami i podawać.