Polędwiczki Wieprzowe Glazurowane Z Ananasem

Polędwiczki Wieprzowe Glazurowane Z Ananasem
Glazurowana Polędwica wieprzowa z ananasem Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1281 kalorii, 189g białka, oraz 39g tłuszczu. Na 8,17 zł / porcja, ten przepis okładki 62% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 49 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, mieloną paprykę chili chipotle, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe glazurowane z ananasem, Polędwiczki Wieprzowe Polędwiczki Z Rumem Z Salsą Ananasową, oraz Polędwiczki wieprzowe polędwiczki z miodem w sosie Melonowo-ananasowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Sur de los Andes Malbec. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia89
Magazyn