Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Quinoa

Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane Quinoa
Quinoa Nadziewane polędwiczki wieprzowe może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 341 kalorii, 27g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, orzeszki piniowe, sól i mielony pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć jabłka można śledzić to danie główne z Gorące Karmelowe Jabłka jako deser. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Klejnotami Quinoa Pilaf, Polędwiczki wieprzowe faszerowane 2 w 1, oraz Polędwiczki Wieprzowe Faszerowane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić quinoa i wody do wrzenia w rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień do niskiej, pokrycie, i gotować na wolnym ogniu, aż quinoa jest tender, a woda została wchłonięta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę, czosnek, jabłka, rodzynki, orzeszki piniowe, i grzyby, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 8 protokół. Wymieszać z białym winem i gotować jeszcze minutę, aż płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wino BiałeWino Białe
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Orzeszki SosnoweOrzeszki Sosnowe
RodzynkiRodzynki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Połączyć mieszankę jabłek i quinoa, aż równomiernie wymieszać; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Pokroić polędwicę wieprzową z jednej strony przez środek poziomo w ciągu pół cala z drugiej strony. Otwórz obie strony i rozłóż je jak otwartą księgę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
6
Umieść między dwoma arkuszami ciężkiego plastiku (zamykane torby zamrażarki działają dobrze) na solidnej, równej powierzchni. Mocno wbić polędwicę gładką stroną młotka do grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Meat TenderizerMeat Tenderizer
7
Polędwiczki po obu stronach doprawić cynamonem, garam masala, solą i czarnym pieprzem. Łyżka quinoa napełniania na polędwicy, a następnie zwinąć i zabezpieczyć szpagatu kuchennego lub wykałaczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Garam MasalaGaram Masala
CynamonCynamon
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
WykałaczkiWykałaczki
8
Umieścić na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piecz w rozgrzanym piekarniku, aż wieprzowina nie będzie już różowa w środku, około 35 minut. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka napełniania powinien odczytywać 145 Stopni F (63 Stopni C). Przykryj folią aluminiową i pozostaw na 10 minut przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher) z oceną 4.7 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 22 dolarów za butelkę.
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Flechas De Los Andes Gran Malbec (OU Kosher)
Intensywny rubinowy kolor. Jasny, ze złożonymi aromatami jeżyny, minerałów i fiołków. Gęste i skoncentrowane, to wino ma solidną kwasowość i taniny oznaczające smaki jagód, fiołków i gorzkiej czekolady. Zachowują również słodycz wina. Wykończenie jest ze słodkimi taninami i przyjemnym fiołkiem. To dobrze zbalansowane wino, bogate w osobowość.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn