Polędwica wołowa z sosem portowym

Polędwica wołowa z sosem portowym
Polędwica wołowa z sosem portowym może być tylko daniem głównym, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 416 kalorii, 25g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 4,79 USD za porcję. Mieszanka bulionu wołowego, polędwicy wołowej, liści pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 47%. Podobne przepisy obejmują Polędwica wołowa pieczona z sosem portowym, Pieczona polędwica wołowa z sosem Grzybowo-portowym, oraz Polędwica Wołowa Pieczona Z Sosem Portowo-Grzybowym.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść wołowinę i bulion w 6-litrowym holenderskim piekarniku, upewniając się, że wołowina jest całkowicie przykryta bulionem i przykryj folią, pozostawiając mały otwór na ucieczkę pary. Zrób mały otwór w folii i włóż do mięsa termometr z natychmiastowym odczytem. Gotuj na małym ogniu, aż wołowina osiągnie 125 stopni F, 55 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WołowinaWołowina
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Piec HolenderskiPiec Holenderski
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Przełóż wołowinę na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4
W średnim rondlu zagotuj port, a następnie zmniejsz do około 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdejmij z ognia i wymieszaj masło. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Do podania pokrój wołowinę, polej sosem i udekoruj natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SOSSOS
WołowinaWołowina
7
Co sprawia, że ten przepis naprawdę śpiewa: ponieważ wołowina jest tak wolno doprowadzana do temperatury, jest bardzo delikatna. To byłaby zabójcza kanapka ze stekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
WołowinaWołowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn