Polewa czekoladowa II

Polewa czekoladowa II
Polewa czekoladowa II to bezglutenowe i wegetariańskie lukier. Jedna porcja zawiera 255 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz masło, cukier cukierniczy, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Spróbuj Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, 4 warstwowe ciasto czekoladowe Brownie z lukrem z masła orzechowego i czekoladowym Ganache, oraz Bezglutenowe masło orzechowe czekolada Chip batony z polewą czekoladową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Wymieszać z kakao i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
W dużej misce umieścić cukier cukierniczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać mieszankę kakaową. Beat dobrze (mieszanina będzie bardzo gruba). Ubijaj mleko, łyżeczkę na raz, aż do uzyskania pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn