Polewa Czekoladowa

Polewa Czekoladowa
Polewa czekoladowa wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 195 kalorii, 0g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje 23 centów za porcję. Kilka osób naprawdę lubiło ten lukier. Jeśli masz mleko, ekstrakt waniliowy, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 67 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Reine de Saba (ciasto czekoladowo-migdałowe) z lukrem czekoladowo-masłowym, Babeczki czekoladowe z masłem orzechowym z polewą czekoladową, oraz Czekoladowe Ciasto marchewkowe z polewą czekoladowo-serową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu rozpuść masło i brązowy cukier na średnim ogniu. Mieszaj do rozpuszczenia cukru, następnie dodaj mleko. Doprowadzić do wrzenia i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Przesiać razem kakao i cukier. Zmiksować na maśle i dodać wanilię. Jeśli konsystencja jest zbyt sztywna, dodaj więcej mleka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
MlekoMleko
3
Rozłóż szybko na schłodzonym cieście, ponieważ lukier powstanie bardzo szybko.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn