Polenta z groszkiem i pancettą
Need a przystawka bezglutenowa? Polenta z groszkiem i pancettą może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 69 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz zapas kurczaka, pancetta pokroić jak boczek, groszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Krewetki i Pancettan na Polencie, Farsz Polenta & pancetta, oraz Polenta z Pancettanem i szałwią.
Instrukcje
Rozgrzać olej w garnku z sosem na średnim ogniu.
Dodać pancetta i gotować, aż chrupiące, 5 protokół następnie wyjąć na talerz.
Dodać płyny do garnka z sosem i doprowadzić do wrzenia.
Ubić polentę do płynu i kontynuować ubijanie 2 do 3 minut, aby zagęścić. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z groszkiem do ogrzania jeszcze przez 1 minutę.
Zdjąć z ognia, wymieszać z serem i wyregulować przyprawę.