Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Sobolowe (Francja)

Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Sobolowe (Francja)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery ,więc spróbuj podwójnych czekoladowych ciasteczek Sable (Francja). Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Mieszanka żółtka, mąki, kakao w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pomarańczowe Ciasteczka Sobolowe, Ciasteczka Sablé Galette, oraz Czekoladowe Ciasteczko Sable dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Schłodzoną czekoladę zetrzeć na drobnej tarce lub tarce i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TarkaTarka
3
Mąkę, kakao w proszku, sodę oczyszczoną i sól morską ubić razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Groch FioletowyGroch Fioletowy
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Beat masło i cukier w średniej misce z mikserem elektrycznym, aż po prostu połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Wymieszać z żółtkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
6
Dodać suche składniki do masła i ubić lekko razem, aż tylko połączone, ale nadal kruche. Złóż startą czekoladę szpatułką. Połączyć ciasto lekko ściskając w dłoniach, ale nie wyrabiaj ani nie przepracuj, ponieważ sekretem tych ciasteczek jest ich delikatna, piaszczysta konsystencja.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Ciasto podzielić na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
8
Połóż połowę ciasta na długim arkuszu woskowanego papieru i uformuj kłodę wzdłuż szerokości woskowanego papieru, pozostawiając trochę miejsca na każdym końcu. Przeciągnij papier na górę kłody. Chwyć krawędź górnej kartki papieru i użyj prostej, twardej krawędzi, takiej jak linijka lub krawędź patelni, aby delikatnie przycisnąć krawędź ciasta, w której papiery łączą się, tworząc solidną, twardą okrągłą kłodę. Powtórzyć z pozostałym ciastem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. (Aby zachować kłody okrągłe przechowywać w pustej rolce ręcznika papierowego.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Pokroić kłody w grube na 1/2 cala rund ostrym, cienkim nożem. Podzielić rundy na przygotowane arkusze, pozostawiając około 1 cal między nimi, i przechowywać w lodówce przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
11
Piec, aż ciastka pachną pachnące z pełnym aromatem kakao i ustawić Na Zewnątrz, o 12 do 14 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na patelniach, o 5 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
13
Przenieś pliki cookie do szafy, aby całkowicie ostygnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
14
Serw.
15
Wskazówki dla piekarzy: ciasto można zrobić i zamrozić do 2 tygodni. Przechowuj upieczone ciasteczka w szczelnym pojemniku do 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
16
Pieczone ciasteczka można owijać folią, następnie folią aluminiową i zamrażać do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
17
Uwaga kucharza: dla super jednolite ciasteczka, umieścić każdy pokrojony dysk ciasta w puszce muffin i piec. Ciasteczka będą chewier, mniej piaszczyste w ten sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 52 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn