Karnisze wieprzowe z karmelizowaną cebulą i Chipotle
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dań głównych? Karnitas wieprzowe z karmelizowaną cebulą i Chipotle może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mielony kminek, sól, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%. Spróbuj Szarpana wieprzowina Tostada z Chipotle karmelizowaną cebulą, Chipotle ' s Pork Carnitas Copycat {Crock Pot}, oraz Karnitas wieprzowe z sosem Chipotle BBQ i Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i wstrząśnij, aby pokryć wieprzowinę. Przechowywać w lodówce 8 godzin lub na noc.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z worka.
Dodać wieprzowinę na patelnię; gotować 10 minut, brązowienie ze wszystkich stron.
Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać z solą, kminkiem i chile. Odstawić wieprzowinę na patelnię i dodać bulion. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu; przykryć. Gotować 2 godziny lub aż wieprzowina jest bardzo delikatna.
Usunąć z ognia; wyrzucić liście laurowe. Wymieszaj kolendrę i sok.