Podwójne Ciasteczka Czekoladowe
Podwójne ciasteczka czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. Ten przepis służy 30 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz chipsy czekoladowe, masło, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Oburzające Double Chocolate - Białe Ciasteczka Czekoladowe, Podwójne Ciasteczka Czekoladowe Z Kawałkami Czekolady, oraz Podwójne Ciasteczka Czekoladowe.
Instrukcje
Umieść czekoladki i masło w średniej metalowej misce i ustaw miskę na patelni wypełnionej 1 w. gotującej się wody. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż się stopi, następnie zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Ubij jajka i cukier, mieszając do połączenia. Następnie ubij mąkę, proszek do pieczenia i sól. Gdy ciasto jest chłodne, wymieszać z kawałkami czekolady. Ciasto schłodzić, przykryć, aż będzie jędrne, około 2 godzin.
Odstawić ciasto w temperaturze pokojowej 15 minut. W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 350 i linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Miarka 1 łyżka. porcje ciasta, zwijając każdy w kulkę, i umieścić na arkuszach 1 w. osobno.
Piec ciasteczka, aż nie wyglądają już mokre na górze, o 8 protokół.
Ostudzić na blachach do pieczenia.
Make ahead: ciasto do 1 dnia; pieczone ciasteczka do 2 dni, szczelne.