Podwójna Polewa Czekoladowa
Przepis Podwójna polewa czekoladowa jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 616 kalorii. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odebrać masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, ekstrakt z wanilii, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilku osobom naprawdę spodobał się ten lukier. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Spróbuj Polewa Czekoladowa Gładka Podwójna, Podwójne Czekoladowe Ciasteczka Z Lukrem Karmelowym, oraz Podwójne babeczki z meksykańskim polewą czekoladową na gorąco dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia.
Dodaj chipsy czekoladowe, syrop kukurydziany i wanilię, mieszając, aż czekolada się rozpuści.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest mieszanka Terras Gaudan O Rosal Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Terras Gauda O Rosal Albarino Blend]()
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Zielonkawo-żółty kolor, to wino ma hojny nos dojrzałej brzoskwini, skórki pomarańczowej, białego kwiatu i pieczonego jabłka; usta są okrągłe z nutami mineralności i miodu. Kończy się ostry i czysty, odsłaniając jego oszałamiającą strukturę i równowagę kwasowości.