Podeszwa nadziewana mięsem kraba

Podeszwa nadziewana mięsem kraba
Podeszwa nadziewana Krabem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1 i kosztuje $15.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 703 kalorie. 16 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz bułkę tartą, pietruszka z płaskim liściem, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Podeszwa Nadziewana Krabami, Krab & Krewetki Nadziewane Sole, oraz Pikantna Podeszwa Nadziewana Krabem.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Hanna Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 20 dolarów za butelkę.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia57
Magazyn