Pleciony Francuski Bochenek
Pleciony Francuski Bochenek może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 27 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Pleciony Bochenek Cebuli, Pleciony Bochenek Sezamowy, oraz Pleciony Bochenek Pizzy.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray pleciony bochenek patelni z gotowania sprayu.
Wyjąć ciasto z puszek. Całkowicie rozwiń 1 puszkę ciasta; owinąć drugi bochenek i nacisnąć krawędzie, aby uszczelnić.
Miejsce Bochenek, szew do góry, na patelni.
Piec 32 do 36 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego, umieszczając plecionkę w górę.
Na wierzch bochenka posypać parmezanem. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.