Plastry Hot Ham & Cheese
Plastry gorącej szynki i sera mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 548 kalorii, 19g białka, oraz 39g tłuszczu. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jeśli masz paprykę, delikatesową szynkę, ser szwajcarski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ciasto francuskie można wykonać to danie główne z Ciasto Francuskie Z Gruszką Żurawinową jako deser. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suwaki z szynką i serem hawajskim, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i serem brązowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, podsmażyć grzyby, pieprz i cebula na maśle do miękkości. Odstawić.
Ułóż szynkę, ser i mieszaninę grzybów na każdym arkuszu ciasta. Złożyć ciasto nad nadzieniem; szczypta szwy do uszczelnienia.
Miejsce w 15. x 10 po. x 1-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 400° przez 18-22 minut lub do złotego koloru.
Każdy z nich pokroić ząbkowanym nożem na 4 plastry.