Plastry Grillowanych Grzybów Portobello-Sałatki Cezar

Plastry Grillowanych Grzybów Portobello-Sałatki Cezar
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać plastry grillowane Portobello Grzyby coś - sałatki Cezar spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 379 kalorii, 16G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.7 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz oliwę z oliwek, mielony pieprz, czapki z grzybami portobello i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej palmowy, można śledzić to danie główne z Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Brownie Bezmleczne jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane sałatki Cezar ... z łatwymi opcjami na kompletny posiłek i bonusem dla rukoli, Sałatki z pieczonej kukurydzy Cezar z parmezanem jogurt grecki Cezar Dressing, oraz Grillowana Sałatka Portobello Caesar-niskowęglowodanowa i bezglutenowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej patelnię grillową lub grill na świeżym powietrzu do średnio-wysokiego ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Oliwę z oliwek obficie skropić równomiernie pokrywkami grzybowymi, następnie natrzeć rozmarynem i przyprawą grillową. Grill 3 do 4 minut z każdej strony-aż ciemny i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
RozmarynRozmaryn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Usuń Czapki i rezerwy.
4
Podczas gdy grzyby gotować, tosty podzielone bułki lub chleb pod brojlerem, aż głęboko złoty następnie natrzeć z 1 ząbkiem popękane, czosnek split.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
ChlebChleb
GoździkiGoździki
RolkaRolka
TostyTosty
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
5
Na chleb skropić oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i doprawić odrobiną pieprzu, a następnie pokroić chleb w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
PieprzPieprz
ChlebChleb
6
Przetrzyj wnętrze miski pozostałym popękanym ząbkiem czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
GoździkiGoździki
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Połącz sok z cytryny, Dijon, Worcestershire, ostry sos i pasta anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pasta AnchoisPasta Anchois
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Ostry SosOstry Sos
8
Ubij w 1/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodaj zieleni i chleba do miski i wrzucić zieleni z dressing do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Dodać ser do sałatki i wrzucić ponownie, a następnie doprawić czarnym pieprzem, do smaku. Górne porcje sałatki z pokrojonymi grzybami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
GrzybyGrzyby
SerSer
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn