Plastry agrestu i orzechów laskowych
Przepis plastry agrestu i orzechów laskowych mogą być wykonane w około 1 godzinę i 15 minut. Ten przepis wegetariański lacto ovo służy 16 i kosztuje 77 centów za porcję. Ta przystawka ma 377 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 229 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, ciasto kruche, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Głupiec Agrestowy, Klejnoty agrestu, oraz Ciasto Agrestowe I.
Instrukcje
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Nasmaruj podstawę i boki głębokiej puszki 20 x 30 cm. Rozwiń arkusz ciasta i użyj go, aby wyłożyć puszkę, naciskając na podstawę i boki. Wyłożyć pergaminem i fasolą do pieczenia, a następnie piec w ciemno przez 15 minut.
Wyjąć papier i fasolę, a następnie piec przez 5 minut więcej. Zmniejsz piekarnik do 180C / 160C wentylator / Gaz
W międzyczasie agrest przekładamy na patelnię z dodatkiem syropu z kwiatu czarnego bzu, jeśli jest używany, i 3 łyżki wody. Jeśli nie używasz serdecznego, użyj 6 łyżek wody. Przykryć i gotować przez 5 minut, aż jagody zaczną się rozkładać.
Mąkę kukurydzianą wymieszać z cukrem, następnie dodać do mieszaniny agrestu i mieszać nieprzerwanie aż do zgęstnienia.
Rozprowadzić równomiernie na cieście.
Umieść wszystkie składniki na biszkopt w dużej misce i ubijaj elektryczną trzepaczką, aż będzie gładka.
Rozprowadzić równomiernie na mieszance agrestu i piec przez 25 minut, aż uzyska złoty i jędrny w dotyku. Chłodny w puszce.
Aby udekorować, wymieszaj cukier puder z syropem lub wodą, aby uzyskać gładki lukier.
Skropić ciasto i rozsypać na orzechach. Pozostawić do momentu, aż zestaw, a następnie pokroić w palce.