Plamiak Pieczony Z Pieczoną Papryką I Fetą

Plamiak Pieczony Z Pieczoną Papryką I Fetą
Plamiak pieczony z pieczoną papryką i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.69 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 374 kalorie. Jeśli masz ser feta, chleb na zakwasie, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczony plamiak z pieczonym pomidorem i koprem włoskim, Pieczony Chard Szwajcarski z papryką i fetą, oraz Pieczona Feta z oliwkami i czerwoną papryką.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn