Placki ziemniaczane z kaczką Confit i buraczkami z czerwonej kapusty
Naleśniki ziemniaczane z kaczką Confit i sałatką z buraków z czerwonej kapusty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka pieprzu, dekoracji: szczypiorek, ziemniaki russet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z kaczką Confit i kapustą Savoy, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Confit z kaczki z herbowanymi plackami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kapusta pulsacyjna, w razie potrzeby partiami, w maszynce do drobno posiekanej, a następnie przełóż do miski i dodaj 3/4 łyżeczki soli i płynu z marynowanych buraków. Buraki drobno posiekać (nożem) i wymieszać z mieszaniną kapusty wraz z octem.
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut, aby umożliwić rozwój smaków.
Usuń skórę i tłuszcz z nogi kaczki i drobno posiekać je (rezerwa mięsa), a następnie gotować w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany i skóra jest złoty i chrupiące, o 10 protokół.
Przenieść skórę kaczki z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, rezerwując tłuszcz na patelni. W międzyczasie usuń mięso kaczki z kości, odrzucając kość i pokrój w kostkę 1/4 cala.
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 7 do 9 protokół.
Połącz cebulę, mięso kaczki i zarezerwowaną skórę w dużej misce.
Ziemniaki obieramy i rozdrabniamy za pomocą dużych otworów tarki. Wycisnąć ziemniaki garściami, aby wyeliminować nadmiar wilgoci, następnie dodać do mieszaniny kaczki wraz z jajkiem, pieprzem i pozostałą 3/4 łyżeczki soli, mieszając do połączenia.
Rozprowadzić 1/2 szklanki bułki tartej na arkuszu papieru woskowego. Używając skąpej mieszaniny ziemniaków 1/4 szklanki dla każdego naleśnika, zrób 12 kopców na okruchach. Płaszcz kopce z pozostałych okruchów 1/2 Puchar i spłaszczyć na 3-calowe paszteciki.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie. Za pomocą szpatułki z rowkiem delikatnie strząśnij nadmiar okruchów z każdego placka ziemniaczanego, a następnie smaż w 2 partiach, odwracając raz, aż uzyska złoty kolor, około 6 minut na partię.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Podawać natychmiast, ze slaw.
Slaw może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty.* Dostępne w dartagnan.com