Placki ziemniaczane z kaczką Confit i buraczkami z czerwonej kapusty

Placki ziemniaczane z kaczką Confit i buraczkami z czerwonej kapusty
Naleśniki ziemniaczane z kaczką Confit i sałatką z buraków z czerwonej kapusty mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 194 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 82 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka pieprzu, dekoracji: szczypiorek, ziemniaki russet, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron z kaczką Confit i kapustą Savoy, Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, oraz Confit z kaczki z herbowanymi plackami ziemniaczanymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kapusta pulsacyjna, w razie potrzeby partiami, w maszynce do drobno posiekanej, a następnie przełóż do miski i dodaj 3/4 łyżeczki soli i płynu z marynowanych buraków. Buraki drobno posiekać (nożem) i wymieszać z mieszaniną kapusty wraz z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki MarynowaneBuraki Marynowane
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić, mieszając od czasu do czasu, 30 minut, aby umożliwić rozwój smaków.
1
Usuń skórę i tłuszcz z nogi kaczki i drobno posiekać je (rezerwa mięsa), a następnie gotować w 10-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tłuszcz jest renderowany i skóra jest złoty i chrupiące, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Noga KaczkiNoga Kaczki
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Przenieść skórę kaczki z rowkiem łyżką do ręczników papierowych do odsączenia, rezerwując tłuszcz na patelni. W międzyczasie usuń mięso kaczki z kości, odrzucając kość i pokrój w kostkę 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Cała KaczkaCała Kaczka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj cebulę na patelni i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, 7 do 9 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Połącz cebulę, mięso kaczki i zarezerwowaną skórę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Cała KaczkaCała Kaczka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Ziemniaki obieramy i rozdrabniamy za pomocą dużych otworów tarki. Wycisnąć ziemniaki garściami, aby wyeliminować nadmiar wilgoci, następnie dodać do mieszaniny kaczki wraz z jajkiem, pieprzem i pozostałą 3/4 łyżeczki soli, mieszając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Cała KaczkaCała Kaczka
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
6
Rozprowadzić 1/2 szklanki bułki tartej na arkuszu papieru woskowego. Używając skąpej mieszaniny ziemniaków 1/4 szklanki dla każdego naleśnika, zrób 12 kopców na okruchach. Płaszcz kopce z pozostałych okruchów 1/2 Puchar i spłaszczyć na 3-calowe paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie. Za pomocą szpatułki z rowkiem delikatnie strząśnij nadmiar okruchów z każdego placka ziemniaczanego, a następnie smaż w 2 partiach, odwracając raz, aż uzyska złoty kolor, około 6 minut na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
8
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Podawać natychmiast, ze slaw.
1
Slaw może być wykonany 1 dzień wcześniej i schłodzony, pokryty.* Dostępne w dartagnan.com
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
KuchnieŻydowskie
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn