Placki ziemniaczane z dżemem jabłkowo-cebulowym i chrzanowym Creme Fraiche

Placki ziemniaczane z dżemem jabłkowo-cebulowym i chrzanowym Creme Fraiche
Przepis placki ziemniaczane z dżemem jabłkowo-cebulowym i chrzanowym Creme Fraiche jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe opcja dla miłośników Żydowskiego jedzenia. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. To danie główne ma 456 kalorii, 14g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pieprzu, jabłka, naleśniki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem, chrzanowym Crème Fraîche i złocistym burakiem, Placki ziemniaczane z buraków i czerwonej cebuli z puree z marchwi i chrzanem i kminkiem Creme Fraiche, oraz Rib-eye Tacos z konfiturą cebulową i chrzanowym Crème Fraîche dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn