Placki z truskawkami i miodem

Placki z truskawkami i miodem
Placki z truskawkami i miodem to bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Dzień Matki. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 22 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka maranty, truskawek, miodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Placki Z Jajkiem Dla Dzieci, Placki Mięsne Z Kurczakiem, Marchewką I Nigellą, oraz Peanut Butter And Jelly Baby Lattice Torty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 12-count nonstick mini-muffin pan, 3-calowy Okrągły foremka do ciastek, 2-calowy Okrągły foremka do ciastek
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
3
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Na skorupę: spryskaj 12-count nonstick mini-muffin patelnię sprayem do gotowania oleju roślinnego. Umieść pasek papieru pergaminowego o szerokości 1 cala i długości 5 cali w każdej filiżance muffin, pozwalając nadmiar papieru zwisać po bokach filiżanek. Rozwiń skorupę ciasta i za pomocą okrągłych foremek do ciastek Wytnij 12 (3-calowych) okręgów i 12 (2-calowych) okręgów ciasta. Lekko wciśnij 3-calowe koła ciasta na dno i boki przygotowanych kubków na muffinki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)1 1/2 Szklanki Substytutu Cukru (zalecane: Splenda)
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
5
Do nadzienia: w małej misce wymieszać miód, sok z cytryny, marantę i skórkę pomarańczową na gładką masę. Wymieszać z truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Maranta TrzcinowataMaranta Trzcinowata
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Nadzienie łyżka do kubków muffinek i za pomocą pędzla do ciasta, lekko umyć brzegi ciasta z ubitym jajkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
7
Umieść 2-calowe koła ciasta na wierzchu. Za pomocą palców widelca naciśnij krawędzie ciasta razem, aby uszczelnić. Lekko posmarować wierzch ciasta ubitym jajkiem. Korzystając z końcówki noża, zrób szczelinę o szerokości 1/4 cala na środku każdego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Piec, aż skorupa będzie złoty, o 14 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Wyjąć z piekarnika i ostudzić przez 30 minut. Używając zwisającego papieru pergaminowego jako uchwytów, Usuń placki z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wyjąć pergamin i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn