Placki pasternakowo-ziemniaczane z kremem chrzanowym

Placki pasternakowo-ziemniaczane z kremem chrzanowym
Placki pasternakowo-ziemniaczane z kremem chrzanowym to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 248 kalorii, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 58 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz olej roślinny, pieprz, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Placki ziemniaczano-pasternakowe z chrzanem i koperkiem, Latki pasternakowe z Loxem i kremem chrzanowym, oraz Latki Ziemniaczano-Pasternakowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Śmietanę połączyć z chrzanem, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2
Łącz ziemniaki, pasternak i marchew; rozprowadź równomiernie na kilku warstwach ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Posypać 3/4 łyżeczki soli; odstawić 30 minut. Przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi i naciśnij, aby wchłonąć płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Umieścić mieszaninę pasternak w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać cebulę, mąkę i pieprz; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Podziel mieszaninę pasternaku na 10 równych porcji (około 1/4 szklanki na porcję), kształtując każdą z nich w patty o grubości 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
8
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Dodać 5 pasztecików; gotować 2 minuty z każdej strony lub do złotego koloru.
10
Ułożyć gotowane paszteciki na blasze do pieczenia. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i niegotowanymi pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Piec latkes w 400 przez 20 minut, obracając po 10 minutach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
12
Posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
Podawać z kremem chrzanowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia20
Magazyn