Placki Na Ciasto Nektarynkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj placków z Nektarynkami. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 361 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt migdałowy, cukier granulowany, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Nektarynkowe Do Góry Nogami, Nektarynkowy Złoty Tort, oraz Tort Nektarynowo-Jagodowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło i mąka 13 - przez 9-przez 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia, wybijając nadmiar mąki.
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól przesiać do małej miseczki. Ubij razem masło i 1 szklankę cukru granulowanego w dużej misce z mikserem elektrycznym ze średnią prędkością do bladego i puszystego, około 2 minut, a następnie ubić ekstrakt z wanilii i migdałów.
Dodawać jajka po 1 na raz, mieszając z małą prędkością po każdym dodaniu, aż do połączenia.
Dodać mieszankę mąki i śmietany na przemian w 3 partiach, mieszając po każdym dodaniu aż tylko połączone.
Rozłóż ciasto na patelni, wygładzając górę.
Nektaryny pokroić wzdłuż na 1/8 cala plastry i wrzucić z sokiem z cytryny i pozostałe 3 łyżki cukru granulowanego w misce. Ułóż plastry, nakładając się lekko, w 4 poprzecznych rzędach na cieście. Przykryj powierzchnię ciasta kawałkiem papieru z masłem woskowym (papier pomaga samo polewanie owoców) i piecz w środku piekarnika 15 minut.
Usuń papier i piec, aż tester wyjdzie czysty, 20 do 25 minut więcej.
Podczas gdy ciasto jest jeszcze ciepłe, obficie kurz cukrem cukierniczym, a następnie całkowicie schłodzić na stojaku.