Placki Księżycowe

Placki Księżycowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciastek księżycowych. Jedna porcja zawiera 263 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 71 centów za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, miód, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 116 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Domowe Placki Księżycowe-Orange Creamsicle Moon Placki, Placki Księżycowe, oraz Placki Księżycowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Mąki, cukier, soda oczyszczona i sól połączyć w misce robota kuchennego i pulsować, aż dokładnie połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać masło i pulsować, skrobanie w dół boki w razie potrzeby, aż kawałki wielkości grochu pozostają, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
W średniej misce ubij razem miód, mleko i wanilię, aż do całkowitego połączenia. Mieszankę przesyłaj do robota kuchennego podczas pracy; ciasto powinno połączyć się w kulkę po minucie lub dwóch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto do grubości 1/8". Korzystając z foremki do ciastek lub ciastek, wyciąć 48 rund i przenieść na pergamin wyłożony blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
6
Nakłuć ciasteczka widelcem i piec przez 8-10 minut lub do wyschnięcia w dotyku i złocistobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć z blachy do pieczenia i przenieść do stojaka drutu do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
8
W misce miksera elektrycznego, posypać żelatynę równomiernie na 1/3 szklanki zimnej wody. Pozostawić żelatynę do zmiękczenia, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
W małym rondlu połącz 1/4 szklanki wody, cukru i wanilii i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
10
Przestań mieszać i umieść termometr cukierkowy w wodzie z cukrem, wycierając kryształy cukru z boku mokrą szczotką. Gotuj cukier, aż temperatura osiągnie "fazę miękkiej piłki" (238°F) i nie spuszczaj z niego oczu. Wyczucie czasu jest najważniejsze w konfekcji i nie chcesz, aby syrop się krystalizował. Po osiągnięciu temperatury 114° wyjąć z ognia. Pracując szybko, dodaj syrop do zmiękczonej żelatyny, używając mocowania trzepaczki elektrycznego miksera, ręcznie mieszaj mieszaninę przez kilka minut, gdy się ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
11
Ubić na średniej wysokości z przyczepnością trzepaczką, aż utworzą się miękkie szczyty i biała Puszysta mieszanka utrzyma kształt, około 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
12
Pracując szybko, łyżka mieszaniny prawoślazu na 24 schłodzonych krakersy graham następnie top z pozostałymi grahamami. Będziesz chciał użyć wystarczającej ilości prawoślazu, aby wypełnić środek bez sączenia boków(około jednej łyżki mieszanki prawoślazu na kanapkę). Włóż kanapki graham do stojaków z drutu i schłodzić w lodówce przez około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych50 Miniaturowych Kubeczków Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie, Nieopakowanych
5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych5-1/2 Szklanki Chrupiących Płatków Ryżowych
13
Podczas gdy kanapki graham schładzają się, przynieś wodę do gotowania na wolnym ogniu w podwójnym kotle. Rozbić czekoladę na kawałki i dodać do górnej części podwójnego kotła. Po rozpuszczeniu czekolady, ostudzić 5 minut, a następnie łyżką na kanapki graham. Użyj tylnej części łyżki, aby wygładzić czekoladę ruchem okrężnym, aby równomiernie rozlać ją po bokach. Zwróć stojaki do lodówki na co najmniej 20 do 30 minut, aby czekolada utwardziła się. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn