Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami Ragoà " t

Kremowy kozi ser Polenta z dzikimi grzybami RagoÃ
Jedna porcja zawiera 617 kalorii, 21g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli $3.45 za porcję spada w budżecie, kremowy kozi ser Polenta z dzikich grzybów Ragoà " t może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis z SippitySup ma 1 fanów. Jeśli masz polentę, krem, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Mieszanka dzikich grzybów z kremowym kozim serem Polenta, Kremowe kubki z dzikimi grzybami i kozim serem, oraz Ragout Z Dzikich Grzybów Na Kremowej Polencie.

Instrukcje

1
Przynieś 6 szklanek wody i 1 łyżkę soli do wrzenia w ciężkim rondlu lub holenderskim piekarniku. Taki, który zatrzymuje dużo ciepła w swoich ścianach jest idealny. Zapewni to bardzo równomierne gotowanie (mniej grudek w ten sposób). Po zagotowaniu wody zmniejszyć ciepło do niskiego i dodać oczywiście ziarna polenta bardzo powoli ubijając mieszaninę stale jak wlać. Po dodaniu całej polenty, mieszaj i ubijaj. Im więcej mieszasz, tym lepsza Tekstura otrzymasz. Gdy masz pewność, że nie ma grudek, możesz przestać mieszać i pozwolić polencie delikatnie gotować. Będzie bąbelkować i rozmyć jak stopiona lawa. Co jest bardzo dobrym powodem, aby użyć dużej patelni (mniej bałaganu w ten sposób). Kontynuuj gotowanie polenty na bardzo małym ogniu przez kolejne 30-40 minut. Pamiętaj, aby mieszać go co kilka minut, aby równomiernie ugotować polentę i zachować ją przed przyklejeniem. Tuż przed jesteś gotowy do podania dodać ½ l sera koziego. Mieszaj, aż ser się roztopi i zostanie dobrze wkomponowany. W międzyczasie przygotuj grzyby. Użyłem mieszanki mięsiste grzyby, w tym: cremini, porcini, portobello, shitake, i itp.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
PolentaPolenta
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Pokrój je na kawałki o różnych rozmiarach i kształtach. Wiem, że mówiłem to wcześniej, ale bardzo często lubię różnorodność tekstur w moich przepisach. W dużym smażyć lub sauté patelni ogrzać około ¼ szklanki oliwy z oliwek na średnim ogniu. Gdy olej jest dość gorący, dodaj wystarczającą ilość grzybów, aby utworzyć jedną warstwę. Nie wszystkie grzyby będą pasować i to jest dobra rzecz. Doprawić je solą i pieprzem i pozwolić im się przyrumienić. Nie przesuwaj ich jeszcze po patelni. Próbujesz uzyskać chrupiącą brązową stronę tych grzybów. Po osiągnięciu tego dodać resztę grzybów i dobrze wymieszać. Pomoże to osiągnąć wiele tekstur, o których wspomniałem wcześniej. Następnie dodaj 4 mielone ząbki czosnku i 2 lub 3 gałązki oregano. Gotuj grzyby. Wypuszczą trochę płynu i wydają się nieco zbyt wodniste. Gotuj je poza tym punktem, aż ciecz wyparuje. Liście oregano powinny już w większości spaść z łodyg, więc możesz usunąć i wyrzucić drzewiaste łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj dużą łyżkę kwaśnej śmietany. Tuż przed podaniem posmakuj polenty do przypraw. Może być konieczne dodanie trochę wody do niego zbyt. Czasami robi się trochę za gruba. Chcesz bardzo kremową konsystencję. Łyżka polenta do miski lub na talerze. Doprawić go dużą ilością ragoà " T z dzikich grzybów i udekorować nieco bardziej świeżym oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Oreganoświeże Oregano
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
PolentaPolenta
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn