Placek z serem śmietankowym z brzoskwiniami i jeżynami
Ten przepis służy 8. Na $1.99 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 551 kalorii, 6G białka, oraz 36 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka ekstraktu z migdałów, serek śmietankowy marki philadelphia, dżem brzoskwiniowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, Domowe batoniki wiśniowe z serem śmietankowym, oraz Babeczki z brzoskwiniami i twarogiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 163°. masło o średnicy 10 cali szklane naczynie na ciasto. Masło zmiksować i ekstrakt w średniej misce.
Rozprowadzić nadzienie w przygotowanej skórce. Przechowywać w lodówce, aż do napełniania jest firma, o 2 godziny. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
4
Ułóż plastry brzoskwini wokół krawędzi ciasta. Ułóż jeżyny w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jeżyny
Brzoskwinia
5
Rozgrzać lekko dżem na owocach do polewania. Ciasto przechowywać w lodówce do 3 godzin.