Jedna porcja zawiera 479 kalorii, 20g białka, oraz 29g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, grzyby, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeża Polenta Kukurydziana Z Kiełbasą, Chardą I Mushr Ostryg, Chleb Kukurydziany-Łosoś, oraz Chleb Kukurydziany-Frijoles dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W 10-calowej patelni, gotować kiełbasę, cebula, papryka i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, często mieszając, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić. Wymieszać z sosem pomidorowym, kukurydzą i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy
Papryka
Grzyby
Kiełbasa
Czosnek
Cebula
Kukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Podgrzać do wrzenia; usunąć z ognia.
4
W średniej misce wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem sera. Energicznie ubić łyżką 30 sekund. Wymieszać z serem.