Bakłażan z miodem i miętą
Bakłażan z miodem i miętą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 214 kalorii, 2G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bakłażany, oliwę z oliwek, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Smażony bakłażan z miodem, miętą i sezamem, Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym, oraz Dip z bakłażana i ciecierzycy z miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę na średnim ogniu, aż do samego palenia.
Dodać plastry bakłażana i gotować przez 3 protokół, aż złoty kolor. Obróć każdy kawałek i gotować kolejne 3 minuty, aż złoty kolor będzie brązowy.
Dodaj miód i ocet winny czerwony i wrzucić tyle, aby płaszcz wszystkie kawałki bakłażana.
Dodać miętę i doprawić solą i pieprzem.