Chrupiąca nektarynka i jagoda z polewą ciasteczkową Amaretti

Chrupiąca nektarynka i jagoda z polewą ciasteczkową Amaretti
Nektarynka i Jagoda chrupiące z Amaretti cookie polewa wymaga około 1 godzina od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 447 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką migdały, nektaryny, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gruszka chrupiąca z polewą Amaretti, Beza cytrynowa z polewą ciasteczkową Amaretti, oraz Nektaryna-Malina chrupiąca z dodatkiem komosy ryżowo-migdałowej.

Instrukcje

1
Aby polewa: wymieszać mąkę i cukry w średniej misce, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać ciasteczka i migdały i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
3
Dodać masło i wcierać, aż utworzą się wilgotne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
4
Aby nadzienie: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia. W dużej misce wymieszać cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Dodać nektaryny i jagody, i wrzucić do połączenia. Wymieszać z likierem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
NektarynaNektaryna
3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego3/4 Szklanki Jogurtu Pomarańczowego
6
Łyżka mieszanki owoców do przygotowanego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
7
Posypać polewą ciasteczkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
8
Piec, aż nektaryny są miękkie i polewa jest złoty i chrupiące, o 45 protokół. Schłodzić co najmniej 10 minut. Łyżka ciepłą chrupką do misek. Na wierzch każdej polać serem mascarpone i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
NektarynaNektaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn