Placek rybaka Laksa, post zainspirowany przygodami miłośnika włoskiego jedzenia

Placek rybaka Laksa, post zainspirowany przygodami miłośnika włoskiego jedzenia
Przepis na placek rybaka, post zainspirowany przygodami miłośnika włoskiego jedzenia jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 83 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.47 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz rempah, świeczniki, kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Laksa Syjamska (Laksa Lemak), Jedzenie Reniferów Wakacje Gość Post Od Germaine Leece Niektórych, oraz Lepkie cynamonowe figi-Guest Post by Food Lust people Love.

Instrukcje

1
Napełnij każdą żaroodporną miskę równymi porcjami wypełniacza ciasta i udekoruj liściem laksa. Top z sosem laksa. Wierzch każdej miski z wystarczającą ilością ciasta francuskiego, aby całkowicie pokryć i umyć wierzch z ubitym jajkiem. Włóż miski do piekarnika i piecz, aż ciasto francuskie będzie złociste (około 20 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Podawać natychmiast.O Aun KohAun zawsze kochał Jedzenie i Podróże, pasje przekazywane mu od rodziców. Ta fundacja, plus tło w mediach, popchnął go do rozpoczęcia pulchnego mężulka w 200
3
Uwielbia to, że ta strona pozwala mu pisać o rzeczach, które uwielbia-jedzeniu, stylu, podróżach, żonie i dwójce dzieci!Więcej Postów (650)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia57
Magazyn