Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot jagodowym

Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot jagodowym
Pięciominutowe ciasto z lodami waniliowymi z ciepłym kompot z jagód może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 635 kalorii, 10g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli kupiłeś syrop czekoladowy, jeżyny, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kompot jagodowy z chrupiącymi paskami Won Ton i lodami waniliowymi, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi.

Instrukcje

1
Łyżka lodów do skorupy; gładki wierzch. Wycisnąć sos czekoladowy w linii prostej na ciasto, odstępy 1/2 cala od siebie. Narysuj końcówkę noża przez linie czekolady, tworząc wzór szewronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorący Sos KrówkowyGorący Sos Krówkowy
CzekoladaCzekolada
LodyLody
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
2
Posypać migdałami; zamrozić do jędrności. Czy z wyprzedzeniem można wykonać 1 dzień naprzód; przechowywać zamrożone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
3
Niech ciasto zmięknie lekko przed podaniem.
4
Tuż przed podaniem przynieś wszystkie jagody, 2 łyżki wody i brązowy cukier, aby gotować na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Gotować, aż sos zgęstnieje, delikatnie mieszając, około 4 protokół; zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
JagodyJagody
SOSSOS
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Ciasto pokroić w kliny; umieścić na talerzach. Łyżka ciepłego sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port to moje ulubione lody. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry śmietankowe Solera ma błyszczący bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Dzięki aromatom toffi i orzechów pekan słodko solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodki wpis prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie treściwego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn