Pizzety z Tapenadą z oliwek i serem Pecorino
Pizzety z oliwkową Tapenadą i serem Pecorino wymagają około 25 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz liście tymianku, czosnek, ser pecorino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grillowany ser Haloumi z Tapenadą oliwkową, Bruschetta Z Kozim Serem I Tapenadą Z Oliwek, oraz Kozi ser Crostini z Tapenadą Figowo-oliwkową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Czosnek wymieszać z tapenadą. Oddziel gotowe / sklep zakupione ciasto do pizzy na kawałki 1 1/2 uncji i rozwałkuj je do 1/8 cala (jeśli to możliwe, rozwałkuj do żądanej grubości za pomocą maszyny do makaronu). Wierzch rozwałkowanego ciasta przykryć pastą z oliwek i mieszaniną czosnku.
Posypać tymianek na wierzchu.
Połóż pecorino na pizzetcie. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Piec pizzę przez 15 minut lub do jasnobrązowy (krakers jak cienkość i tekstury).
Ostudzić przez około 10 minut i podawać.