Pizze Taco Quesadilla
Need a danie główne bezglutenowe? Pizze Taco Quesadilla mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 30g białka, oraz 33g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis z szafy gotowanie ma 15194 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz salsę, wodę, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pizze Taco Pita, Chopped Chicken Taco Salads with Cheese Quesadilla Strips, oraz Załadowane Mini Pizze Taco.
Instrukcje
Brąz mięso na patelni na średnim ogniu, odsączyć nadmiar tłuszczu, wymieszać przyprawy i wodę i gotować na wolnym ogniu, aż większość płynu zniknie, o 10 protokół.
Posypać 1 szklankę sera równomiernie na dwóch tortillas następnie mięsa i 1/4 szklanki salsy.
Rozłóż refried fasoli na pozostałych dwóch tortillas i umieścić je na wierzchu mięsa pokryte te z boków fasoli w dół.
Umieść jedną z quesadillas taco na dużej patelni i grilluj na średnim ogniu, aż ser się rozpuści, a tortille będą lekko złociste, około 2-4 minut na stronę.
Umieść taco quesadilla na dużej blasze do pieczenia i powtórz dla pozostałych taco quesadilla.
Pozostałą salsę rozłożyć na szczytach quesadillas taco, posypać serem, czarnymi oliwkami i zieloną cebulą.Dusić w rozgrzanym piekarniku, aż ser się stopi, o 2 protokół. (Miej na nich oko, aby się nie paliły!)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.