Pizza z porem, ricottą i orzechami
Przepis porów, Ricotta i orzech Pizza może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 297 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sól, przepis ciasto na pizzę, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć mąkę kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Placek Z Mąki Kukurydzianej jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Sprawdza się jako danie główne. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Ricottan i duszone Crostini z Pora, Por, Ricottan I Frittata Z Grzybów, oraz Por, Ricotta I Lemon Flatbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozwałkuj ciasto w 12-calowe koło na lekko posypanej mąką powierzchni.
Umieść ciasto na (12-calowej) patelni do pizzy lub blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania i posypanej mąką kukurydzianą. Zagniatać krawędzie ciasta palcami, aby utworzyć obręcz.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj por; smażyć przez 10 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Połącz sery, sól, pieprz i czosnek w misce.
Rozłóż mieszaninę sera na skorupie pizzy, pozostawiając granicę 1 cala. Wierzch wymieszać z porem i posypać orzechami włoskimi.
Piec w 450 przez 15 minut lub do lekko rumiane.