Pizza z boczkiem i szparagami
Pizza z boczkiem i szparagami może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.83 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 49g tłuszczu, oraz w sumie 815 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto na pizzę, cukier, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 1 godzina i 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pizza Z Bekonem, Jajkiem I Szparagami, Pizza Z Boczkiem, Szparagami I Jajkiem, oraz Domowa Pizza Z Boczkiem, Jajkiem I Szparagami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F. Dostosuj stojaki piekarnika do środka piekarnika.
Umieść żeliwny kamień do pizzy lub patelnię w piekarniku, aby ogrzewać przez 1 godzinę.
Szparagi blanszować 1 minutę w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, a następnie wyjąć i wstrząsnąć w misce z lodowatą wodą.
Szparagi umieścić w misce i skropić oliwą z oliwek, solą i pieprzem. Wrzucić, aby dobrze połączyć.
Mąkę powierzchnię roboczą i rozwałkować ciasto na pizzę do średnicy 12 cali. Ostrożnie wyjmij żeliwny kamień do pizzy z piekarnika i połóż ciasto na wierzchu.
Polać sosem na spód pizzy, a na wierzch z mozzarellą, czerwoną cebulą, boczkiem i szparagami. Ułóż 8 całych kawałków szparagów od środka pizzy, jak szprychy na rowerze.
Piec, aż złoty i chrupiące i ser topi się, o 20 do 25 protokół.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać plasterki czosnku, i płatki czerwonej papryki, i saute, aż krawędzie czosnku zaczynają się złocisty, o 3 protokół.
Wymieszać w pokruszonych pomidorów, sól, i pieprz i niech gotować 15 protokół.
Wyłączyć ogień i wymieszać z podartą bazylią. Smak przypraw i dostosować w razie potrzeby.