Pizza Sałatkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj sałatki Pizzan. To danie główne ma 290 kalorii, 16G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i podnieś połówki piersi kurczaka, gotową skorupę pizzy, warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 17 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Sałatka z fety, czarnej oliwy i Oregano (czyli Sałatka z pizzerii), Pizza Bar Sałatkowy, oraz Pizza Sałatkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż skorupę pizzy na patelni do pizzy lub półmisku i polej zieleniną.
Ułożyć kurczaka na zieleni i skropić sosem. Pokroić i podać.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw.
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.
Intense ruby red color. Its bouquet blends the typical fruity aromas of Sangiovese (such as blackberry, ripe marasca, plum) with the elegant notes of wood. On the palate it is velvety and harmonious with an excellent balance between acidity and sweet tannins. Aging wine, gives its best from the 5th year after the harvestIt goes with grilled red meat. Its harmony and typicality are also exalted perfectly by aged cheeses.