Pizza Nadziewana Mięsem
Przepis mięsisty Nadziewane Pizza może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 35 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 889 kalorii, 43g białka, oraz 46 g tłuszczu. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mieloną wołowinę, mieszankę skorupy pizzy, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cebula Nadziewana Mięsem, Mięsisty Żubr i papryka faszerowana pieczarkami, oraz Trzy skorupki nadziewane serem z mięsistym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw grill do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu. Ruszt olejowy, gdy jest gotowy do rozpoczęcia gotowania.
W dużej misce do mieszania, połączyć mieszanki pizzy crust, włoskie przyprawy i gorącej wody. Mieszaj około 20 razy, aż powstanie kulka. Podziel kulkę na pół i przykryj ją folią; odstaw na bok.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej i ugotuj mieloną wołowinę i kiełbasę, często mieszając, aby rozbić grudki. Gotować, aż Nie różowy, ale nie całkowicie gotowane przez, o 4 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać grzyby, oliwki, ser i 1 szklanka sosu marinara; odstawić.
Rozpakuj ciasto i połóż na 2 pergaminowych blachach do pieczenia posypanych mąką kukurydzianą. Naciśnij na 2 (12-calowe) koła o grubości około 1/4; ściśnij wszystkie otwory. Łyżka mieszaniny mięsa do środka każdej rundy ciasta. Przesuń drugi krąg ciasta off pergaminu do góry mieszaniny mięsa. Zgniataj krawędzie razem. Delikatnie wklep całą powierzchnię pizzy, aż będzie płaska. Przesuń pizzę na gorący Naoliwiony grill. Gotować, pod przykryciem, przez około 5 do 6 minut na stronę.
Ogrzać pozostały sos marinara w kuchence mikrofalowej. Łyżka trochę sosu na talerzu i służyć gorący kawałek pizzy na wierzchu.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski w menu? Spróbuj sparować z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione z 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 60 dolarów za butelkę.
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.